Back to Home

Sarah- Nga Alfred Peza

“ Sarah ”

Një roman për gra të lira dhe burra të vërtetë!

Në festën e vitit të ri 1925 në ambasadën e SHBA, femra më e bukur e Shqipërisë së shekullit XX sfidoi Kanunin dhe Ligjin Islamik, duke kërcyer e zbuluar pa ferexhe e burka, nën ritmet e muzikës moderne. Ky akt sinjalizoi ardhjen e një epoke të re. Intriga e pashembullt e pushtetit, pasioni i fshehtë përvëlues dhe enigma e madhe e një vrasje misterioze, nisin e marin udhë…

Read the Book

Format: eBook

Autor: Alfred Peza

Zhanri: Histori, Aventurë, Romancë

Bli Librin